Doprava ZDARMA od 1000 Kč
Doprava ZDARMA od 1000 Kč
 »  Výprodej  »  Potraviny  »  Dr. Oetker  »  Gelfix Extra 2:1 želírovací přípravek, 25 g

Gelfix Extra 2:1 želírovací přípravek, 25 g

Toto zboží si právě prohlíží 15 zákazníků
Gelfix Extra 2:1 želírovací přípravek, 25 g

Gelfix Extra 2:1 želírovací přípravek, 25 g

Dr. Oetker
Značka: Dr. Oetker
Kód produktu: BLH.934983
EAN: 8595072600408
Množstevní slevy
Při koupi 1-2 ks 35 Kč/ks
Při koupi 3 a více ks 30 Kč/ks
39 Kč
35 Kč včetně DPH
-23%
Věrnostní systém
Nákupem produktu obdržíte CASHBACK 1 bodů na další nákup.
» Více informací
5
Hodnotilo
1 zákazníků
5
 
1x
4
 
0x
3
 
0x
2
 
0x
1
 
0x

vynikajici na zavarovani dzemu a marmelad

Parametry - Gelfix Extra 2:1 želírovací přípravek, 25 g

Značka Dr. Oetker

Popis - Gelfix Extra 2:1 želírovací přípravek, 25 g

Tato želírovací směs zachovává přirozenou chuť ovoce a současně odpovídá moderním požadavkům na zdravou výživu.

S Gelfixem Extra 2:1 spotřebujete pouze polovinu cukru. Tato želírovací směs zachovává přirozenou chuť ovoce a současně odpovídá moderním požadavkům na zdravou výživu. Jeden sáček vystačí až na 1 kg ovoce a 0,5 kg cukru a vaří se pouze 6 minut. Tento výrobek doporučujeme používat při přípravě džemů se středně sladkým nebo středně zralým ovocem. S Gelfixem Extra 2:1 bude Váš hotový džem obsahovat 66 % ovoce!

Příprava a použití:

  • Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme.
  • Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce. Obsah balíčku Gelfix Extra smícháme se dvěma lžícemi cukru a přidáme k ovoci. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme. Gelfix Extra přidáváme vždy před cukrem!
  • Přidáme zbytek cukru a přivedeme do varu. Za stalého míchání a probublávání důkladně povaříme minimálně 5 minut a odstavíme. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic.
  • Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut.
  • Tip: Zkouška želírovací schopnosti: 1-2 kávové lžičky horkého hotového džemu kápneme na talířek. Pokud je džem i po vychladnutí málo tuhý, vmícháme 2 lžičky Kyseliny citrónové Dr.Oetker.

    Složení:Dextróza, Želírující látka (pektin), Regulátor kyselosti (kyselina citrónová), Konzervant (kyselina sorbová), Palmový olej.

    Alergeny:pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.

    Pokud není uvedeno v popisku jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.

    Hodnocení Gelfix Extra 2:1 želírovací přípravek, 25 g


    vynikajici na zavarovani dzemu a marmelad
    Hodnocení produktu může vyplnit každý uživatel, který produkt zakoupil, v detailu své objednávky
    Máte dotaz k tomuto produktu?
     
    Platební metody
    Sledujte nás
    Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.